Следвайте Гласове в ТелеграмЛЕВИЦАТА!“ иска за оставката на Денков заради касетъчните

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЛЕВИЦАТА!“ иска за оставката на Денков заради касетъчните
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ иска оставката на Денков заради касетъчните бомби

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ ЛЕВИЦАТА! “ желае за оставката на Денков поради касетъчните бомби и пита - има ли Тагарев държавна глоба за сключване на контракт за взаимно създаване с Румъния на Регионално командване на съставния елемент за специфични интервенции
Срамната коалиция „ Украйна “ слага България в тежка обстановка във връзка с войната с
третия пакет военни помощи за Украйна. Ние от „ ЛЕВИЦАТА! “ ставаме все по обвързани с една несъответстваща политика. Това съобщи пред медиите ръководителят на Коалиционния съвет на групировката Костадин Паскалев и още веднъж акцентира, че единствената съответна политика е мирният развой, който би трябвало да стартира с прекратяване на всевъзможни военни дейности и договаряния за определяне на дълготраен мир, и гаранции за сигурността в Европа.

 

Румен Петков означи, че в случай че министър Тагарев във Вилнюс е подписал писмо с румънския си сътрудник за планове за взаимно създаване на Регионално командване на съставния елемент за специфични интервенции, без държавен акт, то това е извънредно тежко закононарушение от страна на министъра на защитата.  
„ Потресени сме от обстоятелството, че в Народното събрание никой не се тормози, че министърът на защитата подписано писмо за желание. Той на следващия ден може да подпише писмо за желание да изпратим армия на всяка точка на света. Ей по този начин, без да има позиция на българските държавни институции. Народното събрание не знае, президентската институция не знае, министърът на защитата без да пита взима решение “.

 

Петков разяснява неналичието на адекватност на българското показване във Вилнюс - тъй като нашето Народно заседание взе решение за влизането на Украйна в НАТО, нашето Народно заседание взе решение за безапелационна и сериозна поддръжка, а срещата във Вилнюс изведе напълно друга позиция.

Румен Петков означи също, че изявите на премиера Денков пред „ Скай нюз “, където разгласи, че „ ние сме в пълноценна война и Украйна може да употребява касетъчни бомби “, допуска въпроса за неговата оставка.

 

В коментар за политическите решения на българското Народно заседание Валери Жаблянов акцентира, че за следващ път ръководещото болшинство отстрани парламентарната съпротива от управленията на комисиите.

„ Това е метод, който беше открит неотдавна от предходното болшинство на Политическа партия и който е в прорез с духа на парламентаризма, мъчно и дълго време налаган в българския парламент, който регистрира мястото и ролята на опозицията във образуването на националната политика, без значение, че е съпротива и присъединяване на опозиционните партии в ръководството на парламентарните комисии. Това затвърди усещането, затвърди нашето схващане, че с еднолични диктаторски способи се постанова една коалиция, която не е официално скрепена с съдружен документ, само че в това време коалиция, която се разположи много ясно по вертикала на властта и ръководството в България. Коалиция, която е скрепена с печата на външнополитическите фактори, които са дейни по нашата вътрешна политика и сбирки, която има за съществена задача да продължи властта на избрани групи, препозиционирайки ги във връзка с тяхната външнополитическа поддръжка в изискванията на войната в Украйна. В тази връзка би трябвало да бъде обсъждано и визитата на президента Зеленски в София, което показва ясно дефицити в разговора сред българските държавни институции.

Това, на което станахме очевидци по време на визитата на президента Зеленски - интензивността на избрани политически сили, опитът да бъде жигосан български президент, в това число от националните медии, е неприемливо и минава всички граници на вътрешнополитическия спор “. 

 

Мая Манолова съобщи поддръжката на „ ЛЕВИЦАТА! “ за митинга на съсловните организации пред Народното събрание, които излязоха поради мизерния растеж на заплатите в обществения бранш и предвижда големи обществени митинги наесен.
„ Бюджетът на Асен Василев съумя да изкара на улицата огромни групи от работещите хора на България. Защото в действителност е цинично да живееш с 14 лв. дневно - колкото получава работещ на минимална работна заплата, повече от цинично е купонът за храна на хората в Бързата помощ на медицинските сестри, на фелдшерите на лекарите да е от 2 лв.. Всъщност, парите в държавната хазна са благосъстоятелност на тези хора, които стачкуват, и на всички останали български жители. И отношението към Бюджета, преди да е признат, е индикатор за това какво ще се случи през есента. Всички тези хора и още хиляди други ще излязат на улиците, тъй като заветната цел на Асен Василев и на срамната коалиция, която ни ръководи от 3-процентен недостиг, ще удари тежко джоба на българските жители “. 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР